Стар Завет

Нов Завет

2 Петар 1:5 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

заради тоа вложете ја сета ревност, и исполнете ја својата вера со добродетел, а добродетелта со знаење;

Прочитајте целосна глава 2 Петар 1

Преглед 2 Петар 1:5 во контекст