Стар Завет

Нов Завет

2 Петар 1:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

благодат и мирот да ви се умножи во познавањето на Бога и Исуса, нашиот Господ.

Прочитајте целосна глава 2 Петар 1

Преглед 2 Петар 1:2 во контекст