Стар Завет

Нов Завет

2 Коринќаните 3:15 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И така до денес, кога го читаат Мојсеја, покривалото им лежи на нивното срце.

Прочитајте целосна глава 2 Коринќаните 3

Преглед 2 Коринќаните 3:15 во контекст