Стар Завет

Нов Завет

2 Коринќаните 2:5 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ако некој ме ожалостил, не ме ожалостил мене, - туку - во извесна смисла, да не претерувам, сите вас.

Прочитајте целосна глава 2 Коринќаните 2

Преглед 2 Коринќаните 2:5 во контекст