Стар Завет

Нов Завет

2 Коринќаните 10:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А ние не сакаме да се фалиме преку мерка, туку само според мерката на правилото, што Бог ни ја определил како мерка, за да достигнеме и до вас.

Прочитајте целосна глава 2 Коринќаните 10

Преглед 2 Коринќаните 10:13 во контекст