Стар Завет

Нов Завет

1 Тимотеј 5:23 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Не пиј веќе само вода, туку земај по малку вино, заради твојот желудник и честите боледувања.

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 5

Преглед 1 Тимотеј 5:23 во контекст