Стар Завет

Нов Завет

1 Тимотеј 5:22 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Не полагај раце пребрзо на никого, не учествувај во туѓи гревови! Пази се чист себеси!

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 5

Преглед 1 Тимотеј 5:22 во контекст