Стар Завет

Нов Завет

1 Тимотеј 5:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

постарите жени како мајки, помладите како сестри со секаква чистота.

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 5

Преглед 1 Тимотеј 5:2 во контекст