Стар Завет

Нов Завет

1 Тимотеј 3:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Да не е новообратен, за да не се возгордее и да падне во осудата на ѓаволот!

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 3

Преглед 1 Тимотеј 3:6 во контекст