Стар Завет

Нов Завет

1 Тимотеј 3:15 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

но во случај да се подзабавам, да знаеш како да се однесуваш во Божјиот Дом, кој е црква на живиот Бог, столб и потпора на вистината.

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 3

Преглед 1 Тимотеј 3:15 во контекст