Стар Завет

Нов Завет

1 Тимотеј 2:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

за царевите и за сите кои се на власт, за да можеме да проживееме тих и мирен живот во сета побожност и чесност.

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 2

Преглед 1 Тимотеј 2:2 во контекст