Стар Завет

Нов Завет

1 Тимотеј 2:15 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Но таа ќе биде сочувана со раѓање на деца; ако останат во верата и љубовта и во светоста со умереност.

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 2

Преглед 1 Тимотеј 2:15 во контекст