Стар Завет

Нов Завет

1 Тимотеј 2:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Зашто, прво беше создаден Адам, потоа Ева.

Прочитајте целосна глава 1 Тимотеј 2

Преглед 1 Тимотеј 2:13 во контекст