Стар Завет

Нов Завет

1 Солунците 5:9 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

зашто Бог не нè определил за гнев, туку да придобиеме спасение преку нашиот Господ Исус Христос,

Прочитајте целосна глава 1 Солунците 5

Преглед 1 Солунците 5:9 во контекст