Стар Завет

Нов Завет

1 Солунците 5:21 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

испитувајте сè, задржувајте го доброто.

Прочитајте целосна глава 1 Солунците 5

Преглед 1 Солунците 5:21 во контекст