Стар Завет

Нов Завет

1 Солунците 3:9 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Зашто, каква благодарност можеме да Му воздадеме на Бога за вас, за сета радост со која се радувавме поради вас пред својот Бог?

Прочитајте целосна глава 1 Солунците 3

Преглед 1 Солунците 3:9 во контекст