Стар Завет

Нов Завет

1 Солунците 3:5 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Затоа јас, не можејќи веќе да трпам, пратив да научам за вашата вера, да не би ве искушал искушувачот и да не биде напразен нашиот труд.

Прочитајте целосна глава 1 Солунците 3

Преглед 1 Солунците 3:5 во контекст