Стар Завет

Нов Завет

1 Солунците 3:4 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

зашто кога бевме при вас, однапред ви зборувавме дека ќе трпиме маки, и како што знаете така и беше.

Прочитајте целосна глава 1 Солунците 3

Преглед 1 Солунците 3:4 во контекст