Стар Завет

Нов Завет

1 Солунците 3:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А Господ да направи вие да растете и да изобилувате во љубов еден кон друг и кон сите, како што и ние ја имаме кон вас,

Прочитајте целосна глава 1 Солунците 3

Преглед 1 Солунците 3:12 во контекст