Стар Завет

Нов Завет

1 Петар 4:16 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

но, ако страда како христијанин, да не се срами, туку да Го слави Бога со тоа име,

Прочитајте целосна глава 1 Петар 4

Преглед 1 Петар 4:16 во контекст