Стар Завет

Нов Завет

1 Петар 4:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Возљубени мои, не чудете се на огненото испитување, што се појави меѓу вас, за да ве искуша, како да ви се случува нешто необично,

Прочитајте целосна глава 1 Петар 4

Преглед 1 Петар 4:12 во контекст