Стар Завет

Нов Завет

1 Петар 3:7 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Така и вие, мажите, живејте благоразумно со жените како со послаб сад, искажувајќи им почитување како на сонаследнички на благодатта на животот, за да бидат вашите молитви без пречка.

Прочитајте целосна глава 1 Петар 3

Преглед 1 Петар 3:7 во контекст