Стар Завет

Нов Завет

1 Петар 3:4 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

туку: сокриениот човек на срцето во непропадливиот украс на кроткиот и мирен дух, што е од голема вредност пред Бога.

Прочитајте целосна глава 1 Петар 3

Преглед 1 Петар 3:4 во контекст