Стар Завет

Нов Завет

1 Петар 3:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

нека се отстрани од злото и нека прави добро, нека бара мир и нека го следи;

Прочитајте целосна глава 1 Петар 3

Преглед 1 Петар 3:11 во контекст