Стар Завет

Нов Завет

1 Коринќаните 5:10 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

не воопшто со блудниците на овој свет, или со лакомците, или со разбојниците, или со идолопоклонците, зашто тогаш би требало да излезете од светот.

Прочитајте целосна глава 1 Коринќаните 5

Преглед 1 Коринќаните 5:10 во контекст