Стар Завет

Нов Завет

1 Коринќаните 13:3 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И ако го раздадам целиот свој имот, за да ги нахранам бедните; и ако го предадам своето тело, да биде изгорено, а љубов немам, ништо не ми ползува.

Прочитајте целосна глава 1 Коринќаните 13

Преглед 1 Коринќаните 13:3 во контекст