Стар Завет

Нов Завет

1 Јован 5:4 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

зашто сè што е родено од Бога, го победува светот; и ова е победата која го победи светот: нашата вера.

Прочитајте целосна глава 1 Јован 5

Преглед 1 Јован 5:4 во контекст