Стар Завет

Нов Завет

1 Јован 5:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Кој Го има Синот, има живот; кој Го нема Божјиот Син, нема живот.

Прочитајте целосна глава 1 Јован 5

Преглед 1 Јован 5:12 во контекст