Стар Завет

Нов Завет

1 Јован 4:14 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И ние гледавме и сведочевме дека Бог Таткото Го испрати Синот како Спасител на светот.

Прочитајте целосна глава 1 Јован 4

Преглед 1 Јован 4:14 во контекст