Стар Завет

Нов Завет

1 Јован 2:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тој е жртва помирница за нашите гревови; не само за нашите, туку и за гревовите на целиот свет.

Прочитајте целосна глава 1 Јован 2

Преглед 1 Јован 2:2 во контекст