Стар Завет

Нов Завет

1 Јован 1:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ако речеме дека имаме заедништво со Него, а одиме во темнина, лажеме и не ја вршиме вистината.

Прочитајте целосна глава 1 Јован 1

Преглед 1 Јован 1:6 во контекст