Стар Завет

Нов Завет

1 Јован 1:1 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Она, што беше од почетокот, што го чувме, што го видовмесо своите очи, што го набљудувавме и што го опипаа нашите раце, за Словото на Животот -

Прочитајте целосна глава 1 Јован 1

Преглед 1 Јован 1:1 во контекст