Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Zakharia 5:6 Kitab Sutji (JAV)

Aku nuli matur pitakon: “Punapa punika?” Pangandikane malaekat: “Kang katon iku takeran efa!” Nuli ngandika maneh: “Iku pialane wong-wong mau ana ing saindenging nagara!”

maca bab lengkap Zakharia 5

tampilan Zakharia 5:6 ing konteks