Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Zakharia 3:6 Kitab Sutji (JAV)

Sang Malaekating Yehuwah tumuli pratela marang Imam Agung Yusak:

maca bab lengkap Zakharia 3

tampilan Zakharia 3:6 ing konteks