Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Yesaya 35:9 Kitab Sutji (JAV)

Ing kono bakal ora ana singane,kewan galak ora bakal saba mronotuwin ora bakal tinemu ana ing kono;mung para wong kang wus padha kaluwarankang bakal padha lumaku ing kono,

maca bab lengkap Yesaya 35

tampilan Yesaya 35:9 ing konteks