Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Wulang Bebasan 9:17 Kitab Sutji (JAV)

“Banyu colongan iku legi,lan roti kang dipangan kalawan ndhelik-ndhelik iku enak.”

maca bab lengkap Wulang Bebasan 9

tampilan Wulang Bebasan 9:17 ing konteks