Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Wulang Bebasan 23:2 Kitab Sutji (JAV)

Manawa kowe pancen wong dremba,nempelna lading ing gulumu.

maca bab lengkap Wulang Bebasan 23

tampilan Wulang Bebasan 23:2 ing konteks