Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Wilangan 6:13 Kitab Sutji (JAV)

Anadene iki angger-anggere tumrap wong nazir: Samangsa wus ganep dinane anggone punagi dadi nazir, wong mau banjur kagawaa menyang ing ngarepe lawangane Tarub Pasewakan,

maca bab lengkap Wilangan 6

tampilan Wilangan 6:13 ing konteks