Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Wilangan 25:12 Kitab Sutji (JAV)

Mulane kabeh padha sira kandhanana: Lah Pinehas iku Sunparingi prajanjian kaslametan kagunganingSun,

maca bab lengkap Wilangan 25

tampilan Wilangan 25:12 ing konteks