Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Pangentasan 31:15 Kitab Sutji (JAV)

Nem dina wong padha nindakna pagawean, nanging dina kapitu iku sabat, dina ngaso babarpisan, dina suci kagem Pangeran Yehuwah; sing sapa nindakake pagawean ing dina Sabat, iku kudu kaukum pati.

maca bab lengkap Pangentasan 31

tampilan Pangentasan 31:15 ing konteks