Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Pangandharing Toret 31:30 Kitab Sutji (JAV)

Nabi Musa banjur nglairake kidung iki ing sapangrungune wong Israel sapasamuwan kabeh nganti satamate.

maca bab lengkap Pangandharing Toret 31

tampilan Pangandharing Toret 31:30 ing konteks