Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Nehemya 4:21 Kitab Sutji (JAV)

Kaya mangkono anggonku padha nglakoni pagawean, dene saparone wong padha nyekel tumbak wiwit wetuning bang-bang wetan nganti tumeka jumedhuling lintang-lintang.

maca bab lengkap Nehemya 4

tampilan Nehemya 4:21 ing konteks