Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Musthikaning Kidung 6:8 Kitab Sutji (JAV)

Prameswarine ana sewidak,ampile wolung puluh,lan para kenya tanpa wilangan cacahe.

maca bab lengkap Musthikaning Kidung 6

tampilan Musthikaning Kidung 6:8 ing konteks