Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Musthikaning Kidung 5:16 Kitab Sutji (JAV)

Pangandikane tuhu manis,sapari-polahe ngresepake,kaya mangkono iku kekasihku,iya kaya mangkono iku,he para putri ing Yerusalem!

maca bab lengkap Musthikaning Kidung 5

tampilan Musthikaning Kidung 5:16 ing konteks