Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Musthikaning Kidung 2:9 Kitab Sutji (JAV)

Kekasihku iku kaya kidang,utawa anak menjangan.Delengen, panjenengane jumenenging saburining tembok kita,kambi ngungak-ungak liwat cendhela-cendhelalan nginjen ing ruji-ruji.

maca bab lengkap Musthikaning Kidung 2

tampilan Musthikaning Kidung 2:9 ing konteks