Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Kidung Pangadhuh 5:2 Kitab Sutji (JAV)

Tanah pusaka kawula sampun dhumawah dhateng bangsa sanes,griya-griya kawula dhateng tiyang ngamanca.

maca bab lengkap Kidung Pangadhuh 5

tampilan Kidung Pangadhuh 5:2 ing konteks