Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Kaimaman 9:15 Kitab Sutji (JAV)

Sawuse iku kurbane wong akeh nuli diajokake menyang ing misbyah: wedhus berok kurban pangruwating dosa kang kanggo wong akeh banjur disembeleh kanggo kurban pangruwating dosa kaya kang dhisik.

maca bab lengkap Kaimaman 9

tampilan Kaimaman 9:15 ing konteks