Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Kaimaman 13:45 Kitab Sutji (JAV)

Wong kang nandhang memala saraat iku nganggoa sandhangan kang rowak-rawek, rambute kaorea, lan brengose katutupana, klawan alok-alok: najis, najis!

maca bab lengkap Kaimaman 13

tampilan Kaimaman 13:45 ing konteks