Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Jabur 56:8 Kitab Sutji (JAV)

Tiyang wau punapa saged oncat, manawi ngengeti durakanipun wau?Dhuh Allah, para bangsa mugi sami Paduka rebahaken klayan bebendu Paduka.

maca bab lengkap Jabur 56

tampilan Jabur 56:8 ing konteks