Prajanjian Lawas

Prajanjian Anyar

Jabur 51:1 Kitab Sutji (JAV)

Kanggo lurah pasindhen.Masmur anggitane Sang Prabu Dawud,

maca bab lengkap Jabur 51

tampilan Jabur 51:1 ing konteks